Bemutatkozás

A Dr. Mosolygó Sára Ügyvédi Iroda 2006-ban alakult, magyar és külföldi gazdasági társaságok, magánszemélyek, valamint önkormányzati intézmények és nonprofit szervezetek (egyesületek és alapítványok) számára nyújt teljes körű jogi szolgáltatást polgári jog és gazdasági jog területén. Irodánk célja a jogi kérdések gyakorlatias, ügyfélközpontú megközelítése és azok hatékony megoldása magas szakmai színvonalon, ezáltal hosszú távú ügyfélkapcsolatok kiépítése.

Ügyfélkörünket elsősorban hazai és külföldi mikro-, kis- és középméretű vállalkozások alkotják, akik jelen vannak a kereskedelem és a szolgáltató szféra különböző (pl. pénzügyi, fuvarozó, tanácsadó) területein. Kiemelt ügyfélkörünk az ingatlanfejlesztő szektorban tevékenykedik. Több Latin-Amerikai ország nagykövetsége is ügyfelünk.

Az Ügyfeleink igényeinek hatékonyabb ellátása érdekében a Dr. Spielmann Éva Ügyvédi Irodával (Budapest, www.spielmann.hu) ügyvédi társulás keretében működünk együtt. Nemzetközi ügyfeleinket a szlovák székhelyű Jancik & Partners Ügyvédi Irodával (Kosice, Szlovákia, www.akjancik.sk) közösen látjuk el jogi képviselettel.

Az Iroda tevékenységét magyar, angol, és spanyol nyelven végzi.

Dr. Mosolygó Sára Ügyvédi Iroda
Cím: 1054 Budapest, Zoltán u 8. II /2.
tel: +36 (1) 302-3120
mobil: +36 (30) 6069-349
e-mail: mosolygo.sara@drmosolygo.hu

Andalúz kereskedelmi és a Spanyol kereskedelmi kamara által ajánlott Ügyvédi Iroda.
A honlapon megjelenő tartalmak nem minősülnek jogi tanácsnak.
A honlapot Dr. Mosolygó Sára ügyvéd (kamarai regisztrációs szám: 17297) tartja fenn.